مستند «امین‌الضرب» جمشید بیات ترک نامزد جایزه بهترین پژوهش جشنواره «سینماحقیقت» شد

مستند «امین‌الضرب» به کارگردانی جمشید بیات ترک، در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» نامزد دریافت جایزه بهترین پژوهش شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، این مستند در بخش بهترین پژوهش در کنار چند اثر دیگر به رقابت می‌پردازد. پژوهش این فیلم توسط هدی موسوی و جمشید بیات ترک انجام شده است.

jb cinemavertie - استودیو فردا

«امین‌الضرب» روایتگر زندگی و زمانه حاج محمدحسن اصفهانی، مشهور به امین‌الضرب، از برجسته‌ترین بازرگانان عصر ناصری است. این مستند با تکیه بر پژوهشی گسترده و بهره‌گیری از اسناد تاریخی و منابع معتبر، تلاش می‌کند تصویری دقیق از نقش این شخصیت در اقتصاد و تحولات اجتماعی ایران ارائه دهد.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» با حضور آثار منتخب مستند ایران برگزار شد و آیین اختتامیه آن در تالار وحدت برگزار گردید.

لینک خبر: mehrnews.com/xZ5WX

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *