اندی سرکیس، موسس استودیو ایمجینریوم

اندی سرکیس موسس استودیو ایمجینریوم

اندی سرکیس، بنیانگذار استودیو ایمجینریوم

آینده ی جهان را گروهی از رویا پردازان، دیوانگان و وصله های ناجوری می سازند که به تعبیر استیو جابز خارج از چارچوب فکر می کنند. اما از نظر اندی سرکیس بازیگر، کارگردان و بنیان گذار استودیو ایمجینریوم، سینماگرانی آینده ی جهان را به تصویر می کشند که نگرش و طرز تفکر خود را تغییر داده اند و به مقیاس های بزرگتر فکر می کنند.

امروزه موسسه فرهنگی هنری رسانه فکر فردا در بخش مجموعه ی استودیو فیلمسازی و کروماکی خود میزبان پروژه های خلاقانه ی تولید فیلم است. پروژه هایی که متمایز از ایده تا اجرا هستند. از این رو گروه تولید محتوای فکر فردا در این سری نوشته پرونده ای درباره ی موشن کپچر، یکی از تکنیک های پر کاربرد فیلمسازی ارائه می کند.

این نوشته ی استودیو فردا به استودیو ایمجینریوم، یک استودیوی خلاقیت دیجیتالی اختصاص دارد.

اندی سرکیس و علاقه وافر به موشن کپچر

اندی سرکیس به همراه جاناتان کِنویش در سال 2011 استودیوی Imaginarium را تاسیس کرد. استودیویی که سعی می کرد کاراکترهای دیجیتالی باور پذیر بسازد و با بکارگیری تکنولوژی، حرکات طبیعی بازیگر را برای کاراکتر دیجیتالی ضبط کند. این طبیعی بودن باعث می شد کاراکتر مجازی با مخاطب درگیری عاطفی ایجاد کند.

حضور در کنار پیتر جکسون و کار روی پروژه های سه گانه ارباب حلقه ها و کینگ کنگ علاقه ی تولید فیلم در حوزه ی سایبر برای سرکیس ایجاد کرده بود. بکارگیری تکنیک موشن کپچر در فیلم، تلویزیون و بازی های کامپیوتری چیزی فراتر از حرفه ای بود که سال ها سرکیس روی آن کار کرده بود.
از سال 2011 تاکنون استودیو Imaginarium ضبط پروژه های بزرگ سینمایی را انجام می دهد یا در جایگاه مشاور جلوه های ویژه در کنار آنها حضور دارد.

ارباب حلقه ها

اندی سرکیس

ساخت فیلمی دور از ذهن

سرکیس معتقد است کسانی که در مدارس فیلم تعلیم می بینند در حالی از این موسسات خارج می شوند که هیچ مهارتی غیر از ضبط درام های ضعیف ندارند.

اندی سرکیس موسس استودیو ایمجینریوم

سیاره میمون ها

تکنیک های مدرن سینمایی به طراحان ایده و تولید این امکان را می دهد تا فراتر از چهار چوب های تولید و طبیعت ایده پردازی کنند.

تصور کنید بعد از آنکه نظریه تکامل داروین یک فرگشت 85 میلیون ساله از میمون به انسان را مطرح کرده، شما بتوانید ایده ای را مطرح کنید که در آن دستگاه خلقت خداوندی دستکاری شده باشد. آینده ای که دیگر انسان اشرف مخلوقات نیست و میمون ها بر کره ی زمین مسلط شده اند. غلبه ی مخلوقات بر بشر سوژه ی محبوب سینمای دیجیتال در دنیای امروز است.

اولین تصور از چنین آینده ای در سال 1963 توسط “پیر لومر” در رمانی با نام سیاره ی میمون ها به جهان معرفی شد. ایده ای که تاکنون بیش از 7 فیلم درباره ی آن ساخته شده است و روز به روز به نسخه ی توسعه یافته ی جدیدتری با از آن اکران منتشر می شود. ایده ای که تماشاگر را به فکر وا می دارد.

تماشاگر می خواهد بداند دنیایی که در آن میمون ها بر زمین تسلط دارند و انسانها در قفس هستند، چگونه می تواند باشد.

کینگ گنگ

سزار در سیاره میمون ها

اندی سرکیس در نقش سزار در فیلم قیام سیاره میمونها

ساخت این دنیا در فیلم در Rise of Planet of APES بازسازی شده است. دنیایی که تیم اندی سرکیس المان به المان آن را طراحی کردند و با موشن کپچر ضبط کردند. از پادشاه و ملکه “چشم روشن” گرفته تا تمام جزییات این دنیا که علاقه مندان بسیاری را به خود جلب کرد.

ظهور سیاره میمون ها
ارباب حلقه ها

اندی سرکیس و استودیویی برای ایده های ناممکن

سرکیس معتقد است پرفورمنس کپچر آینده ی داستان گویی است. بنابراین وقتی که از هالیوود به انگلستان برگشت می دانست هیچ علاقه ای برای گذر از محدودیتهای سنتی و فیلمسازی بدون جلوه های ویژه وجود ندارد. او چند نخبه را استخدام کرد و استودیویی ساخت تا یک کارگردان بتواند به سادگی ایده ی ناممکن را عملی کند.

ایده پردازی با کریس مارتین در هواپیما

کریس مارتین از گروه Cold Play در یک سفر هوایی با سرکیس همسفر شده بود. در هواپیما صحبت از ایده پردازی شد. همزمان با المان های پروژه ی سیاره ی میمون ها به گروهی متشکل از خواننده و نوازنده هایی فکر شد که در واقع شامپانزه بودند.
6 ماه طول کشید تا دنیای جدید، سازهای موسیقی، شخصیت ها پیاده سازی شوند و نتیجه موزیک ویدیوی متفاوت دیگری از کلدپلی بود.

نت فلیکس مزرعه حیوانات را از اندی سرکیس می خرد!

مزرعه حیوانات

سرکیس درباره ی دنیای سه بعدی می گوید:
این دنیا، دنیایی سرشار از خلاقیت است.

ما در فیلم موگلی صورت یک انسان را گرفتیم و تماما به صورت یک گرگ تبدیل کردیم.
هر لحظه ی کوچکی منعکس کننده کامل بازیگر در کاراکتر است.

از ما می پرسند قرار است به کجا برسیم؟
می خواهیم به عقب برگردیم و “مزرعه ی حیوانات” را برای نت فلیکس بسازیم.

لوگوی نت فلیکس

استودیو فردا از ایده های خلاقانه استقبال می کند.

فکر فردا موسسه ای فرهنگی هنری در زمینه رسانه، پویا و پرتکاپو، متمایز از ایده تا اجرا برای پروژه های بزرگ در دست اقدام خود در تمامی فنون و حرفه های مرتبط میزبان همیاران خلاق و سرشار از ایده و انرژی است.
برای اطلاع از آخرین برنامه های ما و پیوستن به پروژه های مهم سینمایی و تلویزیونی رسانه فکر فردا با ما تماس بگیرید.

لوگوی استودیو کروماکی فردا
۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵